Το πως θα το αποκαλέσει η κάθε εταιρεία είναι δικό της θέμα. Ωστόσο, το νόημα είναι το ίδιο. Για παράδειγμα, η νέα δυνατότητα του Pinterest ακούει στο όνομα Explore. Ε, το αντίστοιχο του Snapchat είναι το Discover. Χρήσιμο εργαλείο, δε λέω. Και για τους χρήστες αλλά και για τις εταιρείες που διαφημίζονται στο δημοφιλές δίκτυο.

Σε ένα σημείο, όλη η δράση. Αυτός είναι ο στόχος της νέας δυνατότητας του Explore. Τι αγαπούν οι χρήστες περισσότερο κάθε μέρα; Τι άλλο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο που θα μπορούσε να ενδιαφέρει τους χρήστες του Pinterest; Όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα σε ένα σημείο. Έτσι, δεν παίζει να χάσεις τα σημαντικότερα της ημέρας.

 

Το Explore όμως δε στέκεται μόνο του. Τους 3 τελευταίους μήνες το Pinterest δοκίμαζε αρκετά τη δυναμική του βίντεο στην πλατφόρμα του. Τώρα που είδαν ότι οι πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες του καθημερινά είναι δεκτικοί σε αυτό, φέρνουν μια νέα μορφή στα χορηγούμενα βίντεο. Αυτόματη αναπαραγωγή και πέρασμα απ’ ευθείας στο επόμενο σχετικό βίντεο. Δύο σημαντικές κινήσεις που σίγουρα αφορούν τις εταιρείες που στοχεύουν στο κοινό του και προωθούνται σε αυτό.

“…people on Pinterest love the way Promoted Video brings ideas to life”, λένε οι υπεύθυνοι μέσα από το blog τους και μάλλον κάπου άκουσαν μια παρουσίαση της NEOPERATIVA. Δε μπορεί να είναι τυχαίο. Κι αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, το μότο της NEOPERATIVA είναι “Bring Ideas to Life and Get Discovered”. Μάλλον πρόκειται για την ίδια συνταγή επιτυχίας. Τι να πω.

HT: Pinterest for Business

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

One Comment

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020