Μια εταιρεία η οποία πρωτοπορεί στη βιομηχανία των αυτοκινήτων, δε θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση. Η Tesla έχει “πράσινη” συνείδηση και δημιουργεί αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με ρεύμα και μολύνουν πολύ λιγότερο το περιβάλλον. Δεν είναι όμως αυτό το  θέμα μας. Το θέμα μας είναι το Project Loveday που ξεκίνησε πρόσφατα η εταιρεία. Αφορμή για τη δημιουργία του; Ένα γράμμα της μικρής Bria Loveday κι μια αναφορά του CEO της εταιρείας, Elon Musk, στο Twitter από τον πατέρα της δεκάχρονης Bria.

Το Project Loveday λοιπόν, αρχικά πήρε το όνομά του από τη Bria. Πρόκειται για έναν ανοιχτό διαγωνισμό βίντεο, στον οποίο η γνωστή εταιρεία προσκαλεί οποιονδήποτε το επιθυμεί να παράξει ένα βίντεο. Το θέμα του βίντεο πρέπει να αφορά την εταιρεία Tesla ή τη SolarCity και τα προϊόντα τους, ή σε γενικότερο πλαίσιο να εκφράζει την αποστολή αυτών των εταιρειών. Αυτή η αποστολή δεν είναι άλλη από το να περάσει ο κόσμος μας σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Η Bria γνώρισε την εταιρεία και τις δράσεις της με τη βοήθεια του πατέρα της. Έτσι, γνωρίζοντας ότι ο Elon Musk ακούει συχνά τη γνώμη του κόσμου, του έστειλε το παρακάτω γράμμα. Σε αυτό, αιτιολογεί την πρότασή της για το διαγωνισμό αυτό και το κλείνει ευγενικά, λέγοντας ότι περιμένει την απάντησή του. Η απάντηση  ήρθε, αλλά ήταν κάτι παραπάνω από γράμμα.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις ένα βίντεο που θα προβληθεί απο τα μέσα που χρησιμοποιεί η Tesla, έχεις ακόμα χρόνο. Πρέπει να είσαι πάνω από 18, κι αν δεν είσαι τότε χρειάζεσαι έγκριση από τους γονείς. Το βίντεό σου δεν πρέπει να ξεπερνά τα 90″ δευτερόλεπτα. Μπορείς να το ανεβάσεις στο YouTube και να στείλεις το link μαζί με την αίτησή σου μέσα από την επίσημη σελίδα του Project Loveday. Στις 8 Μαΐου θα ανακοινωθούν οι 10 νικητές! Οι 7 κερδίζουν την προβολή, οι κορυφαίοι 3 μια επιπλέον προώθηση και ο πρώτος κερδίζει επιπλέον ένα ειδικό κάλεσμα σε μελλοντική εκδήλωση της εταιρείας με κάλυψη εξόδων ταξιδίου.

Η εταιρεία έχει ήδη προβάλλει στο παρελθόν παρόμοια βίντεο από το κοινό που την ακολουθεί. Οπότε μπορείς να αντλήσεις έμπνευση και από αυτά.

Έτοιμος για λήψη, μοντάζ και συμμετοχή;

HT: WeRSM

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020