Το Dreamstime είναι μια από τις πιο γνωστές πλατφόρμες από όπου μπορείς να αγοράσεις έτοιμες επαγγελματικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Περιεχόμενο που παράγεται και παρέχεται από δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και ενισχύει τη δημιουργία περιεχόμενου από τους ίδιους τους δημιουργούς και τους χρήστες στο blog του. Μάλιστα, που και που, διοργανώνει και διαγωνισμούς. Διαγωνισμούς όπως κι αυτός που αναφέρω παρακάτω και μπορεί αν ενδιαφέρει εσένα ή κάποιο φίλο σου designer.

Ο διαγωνισμός αυτός  ακούει στο όνομα “Designs that stand out”, δηλαδή “σχέδια που ξεχωρίζουν”. Οι άνθρωποι εκεί στο Dreamstime πιστεύουν ότι η δημιουργικότητα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, τον τρόπο σκέψης μας, ακόμα και την καθημερινότητά μας. Και για να γίνει κάτι τόσο μεγάλο, πρέπει να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με το design λοιπόν. Innovation by design. Creating designs that stand out.

Ο διαγωνισμός αφορά τη δημιουργία ενός blog post που να περιγράφει τη δική σου ξεχωριστή οπτική γωνία. Σπας τους κανόνες ή έχεις θέσει δικούς σου; Πώς σε βοηθά το χρώμα και η αντίθεση στη δημιουργία του περιεχομένου; Χρησιμοποιείς stock περιεχόμενο; Το επεξεργάζεσαι για να γίνει δικό σου δημιούργημα; Αν ναι, πώς το κάνεις;

Τα blog posts θα ψηφιστούν από την κοινότητα του dreamstime που σημαίνει ότι θα έχεις την αναγνώριση από κοινό που είναι σχετικό με τη δημιουργία και το περιεχόμενο. Εκτός από την αναγνώριση, υπάρχουν και χρηματικά βραβεία. 100$, 200$. 300$ για την τρίτη, δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα. Αρκεί το κείμενο σου φυσικά να είναι στα Αγγλικά και να τηρεί τις προδιαγραφές που θα βρεις εδώ. Επίσης, μην ξεχάσεις, στα tags του άρθρου να προσθέσεις και το designcontest.

Art Directos, web designers, graphic designers, illustrators, ήρθε η ώρα να δείξετε στον κόσμο τι είναι αυτό που σας ξεχωρίζει.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου 2018 και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 28 Απριλίου 2018.

Καλή επιτυχία σε όλους!

h/t: Dreamstime

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020