Όταν ένας καλλιτέχνης έχει έμπνευσή τίποτα δε σταματά τη δημιουργία του. Ο Γάλλος εικονογράφος Christophe louis Quibe δημιουργεί μορφές γνωστών ηρώων από κόμικ ή ταινίες χωρίς να σηκώσει το πενάκι ούτε λίγο. Μια γραμμή αρκεί για να αποδώσει αφαιρετικά και μινιμαλιστικά το σύνολο της μορφής. Ζώα, πρόσωπα, λουλούδια… ό,τι δίνει έμπνευση στον Quibe γίνεται αμέσως εικόνα με μια γραμμή είτε στον υπολογιστή είτε σε χαρτί είτε ακόμα και… σε δέρμα με τη μορφή του τατουάζ.

Οι παρακάτω εικόνες αποτελούν ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων του ενώ μπορείτε να βρείτε και να ακολουθήσετε τον καλλιτέχνη σε διάφορα Social Media. Αν πάλι επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο έργο του τότε θα το βρείτε διαθέσιμο στο online κατάστημα που διαθέτει.

Facebook, Behance, Online Shop, Twitter, Tumblr

Quibe-One-Line-Vader Quibe-One-Line-Totoro Quibe-One-Line-Stormtrooper Quibe-One-Line-Stan-Lee Quibe-One-Line-Spidey Quibe-One-Line-Shinning Quibe-One-Line-Rocket Quibe-One-Line-Leia Quibe-One-Line-Joker Quibe-One-Line-Iron Quibe-One-Line-Hulk Quibe-One-Line-HB Quibe-One-Line-Goldorak Quibe-One-Line-Fight-Club Quibe-One-Line-Dude Quibe-One-Line-Craig Quibe-One-Line-Blueberry

Πηγή: Geek-Art

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020