Ο Tamás Rizsavi είναι ένας Ούγγρος φωτογράφος. Είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο χρόνος και η φωτογραφία είναι δύο έννοιες αδιαχώριστες. Ότι μια φωτογραφία είναι το αποτύπωμα μιας στιγμής που θέλουμε να διατηρηθεί. Από εκείνη τη στιγμή που συμβαίνει κάτι και μετά, ανήκει ήδη στο παρελθόν. Θέματά του αποτελούν κυρίως η κυκλοφορία της πόλης και η μυστική ζωή της νύχτας. Σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών ο ίδιος μας παρουσιάζει τη Βουδαπέστη τις στιγμές που κρύβεται πίσω από πυκνή ομίχλη. Το ότι οι γέφυρες και οι κορυφές των κτηρίων καταφέρνουν να ξεφύγουν από αυτή είναι κάτι που τον εντυπωσιάζει και θέλει να αποδώσει μέσα από τα κλικς του. Φυσικά ένα τέτοιο πλήθος φωτογραφιών της πόλης δεν είναι εύκολο, γι’ αυτό και του πήρε χρόνια για να τα καταφέρει. Το αποτέλεσμα πάντως είναι εντυπωσιακό!

Ωραία και η ομίχλη ε;

Αν κι εσύ έχεις τρέλα με τη φωτογραφία κι έχεις να παρουσιάσεις μια δική σου συλλογή, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και να τη δημοσιεύσουμε. Και φυσικά μπορείς κάθε στιγμή να γίνεις μέλος της δημιουργικής μας κοινότητας και να συμμετάσχεις σε κάποιο από τα project μας. Click away!

HT: Bored Panda

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020