Αυτό θα πει δημιουργώ στο χώρο γραφείου μου! Το Hush είναι ένα digital agency με έδρα τη Νέα Υόρκη που σκέφτηκε να κάνει διαφορετικό το χώρο του. Πρίσματα, φως, ήχοι και δημιουργία συνθέτουν αυτό το project.

Ποια ήταν η πρόκληση;

Να σχεδιάσουν μια εμπειρία που αναπαριστά τη διαδικασία της συνεργατικής δημιουργίας της ομάδας και τα μοναδικά της αποτελέσματα. Επιπλεόν ήθελαν το έργο να εμπνέει τους φίλους και συνεργάτες τους.

Lenses Lenses Lenses

Βρήκαν λοιπόν την απαραίτητη απάντηση στην πρόκλησή τους:

Δημιούργησαν μια διαδραστική οπτικοακουστική εγκατάσταση που χρησιμοποιεί πρίσματα, φως και ήχο για να παρουσιάσει την αλληλεπίδραση των ιδεών ανάμεσα σε σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μουσικούς και ανθρώπους της τεχνολογίας. Με την τακτοποίηση των πρισμάτων στην επιφάνεια που σχεδιάστηκε για να μεταφέρει και να αντανακλά το φως, οι χρήστες χτίζουν μια λαμπερή και γεμάτη χρώμα οπτική συλλογή. Αυτό στη συνέχεια “διαβάζεται” από ένα ειδικό λογισμικό και μεταφράζεται σε ήχους σε πραγματικό χρόνο, με αποτέλεσμα ένα ζεστό, ατμοσφαιρικό ηχοτόπιο που συνοδεύει την έντονη οπτική σύνθεση.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Η διαδικασία ανάπτυξης του έργου “Lenses” εσωτερικά ήταν μια εμπνευστική κίνηση και για την ίδια την ομάδα όπως πιστεύουν ότι είναι και για τον υπόλοιπο κόσμο. Παρόλο  που είναι ένα εσωτερικό project, είναι αρκετά σχετικό με τον τρόπο που προσεγγίζουν κάθε project τους, μικρό ή μεγάλο, ωθώντας τα όρια της σχεδιαστικής διαδικασίας, είτε φυσικής είτε ψηφιακής.

 Lenses Lenses

Πηγή: HeyHush

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020