Η ανθρώπινη αντίληψη έχει να κάνει με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας για να παρατηρήσουμε τον κόσμο γύρω μας. Η Brooke DiDonato είναι μια καλλιτέχνης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Οχάιο. Η δημιουργός που τώρα έχει τη βάση της στη Νέα Υόρκη, εξερευνά με τη δουλειά της την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης αντίληψης. Τι συμβαίνει όταν οι ψυχολογικές ανωμαλίες εκδηλώνονται και παρουσιάζονται στην πραγματικότητα; Πώς μοιάζουν τότε τα πράγματα και πώς μετατρέπονται ακόμα και κάποιες καθημερινές συνήθειες;

Παστέλ αποχρώσεις, λουλούδια, κλειστά μάτια και απαράμιλλη ηρεμία είναι χαρακτηριστικά της δουλειάς της. Η επιρροή της από το κίνημα του σουρεαλισμού συνδυάζεται με το προαστειακό τοπίο του Οχάιο. Το αποτέλεσμα; Μια ξεχωριστή αισθητική στις φωτογραφίες της.

Αν θες να μάθεις παραπάνω για τα έργα της Brooke DiDonato μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα της. Κι αν πάλι είσαι περισσότερο παιδί των Social Media, εδώ μπορείς να βρεις και το Instagram της.

Η Brooke DiDotao, ο σουρεαλισμός και το Οχάιο.

brooke didonato

h/t: Fubiz

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020