Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις για κάτι τέτοιο, ειδικά αν είσαι λάτρης τέτοιου είδους ταινιών. Αν είσαι και πολύ φανατικός, μπορεί ήδη να έχεις διαβάσει όλη τη θεωρία του Jon Negroni από το 2013 ή ακόμα και το βιβλίο που έχει εκδοθεί σχετικά με ανανεωμένα κάποια στοιχεία αυτής. Αν όχι, αλλά σου κίνησα αρκετά το ενδιαφέρον για να το κάνεις, μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ. Αυτή τη φορά ωστόσο, η Disney και η Pixar αποκαλύπτουν πως συνδέονται όλες αυτές οι αγαπημένες μας ταινίες. Από το Toy Story του 1995 μέχρι τις πιο σύγχρονες ταινίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, γίνεται ξεκάθαρο πως οι ήρωες που είναι αφανείς σε κάποια σημεία μιας ταινίας, μπορεί να γίνουν οι πρωταγωνιστές σε μία άλλη. Το πλάνο διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και συνήθως οι ήρωες αυτοί δεν είναι καν σε πρώτο πλάνο. Δε σημαίνει όμως ότι δεν είναι εκεί. Πρόκειται για ένα βίντεο που ακόμα κι αν δεν έχεις δει όλες τις ταινίες της Pixar, καταφέρνει δύο πράγματα. Να σε κάνει να θες να ξαναδεις τις αγαπημένες σου και να ανακαλύψεις αυτά τα μικρά μυστικά σε αυτές που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ.

Απόλαυσέ το!

HT: Bored Panda

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020