Ναι, καλά διάβασες. Dronelapse. Ο συνδυασμός ενός timelapse βίντεο που αποτελείται από πλάνα που έχουν τραβηχτεί με Drone. Ένας συνδυασμός που ακόμα δεν έχει διαδοθεί αρκετά, αλλά νομίζω θα τον δούμε να αναπτύσσεται σταδιακά. Όλο και περισσότεροι δημιουργούν βίντεο με drones και το timelapse το βλέπουμε συχνά σε πόλεις και τοπία. Έτσι, ο φωτογράφος Artem Pryadko μας συστήνει την πόλη του, το Μινσκ της Λευκορωσίας.

Χρησιμοποιώντας ως εργαλεία του τα DJI Phantom 4 και DJI Phantom 4 Pro+, προβάλει το όμορφο Μινσκ σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές εποχές. “Είναι ένας νέος τρόπος να δημιουργήσεις timelapse βίντεο – με το να χρησιμοποιείς drones”, δηλώνει ο ίδιος. Ένας όμορφος τρόπος να “ταξιδέψεις” μέσω ενός βίντεο σε ένα μέρος, πριν το επισκεφθείς από κοντά, δηλώνω εγώ. Μπορείς να δεις περισσότερα από τον καλλιτέχνη στο Instagram ή στο Vimeo.

Ωραίο το dronelapse ε;

Μην ξεχνάς! Αν έχεις παρόμοιες καλλιτεχνικές ανησυχίες που οδηγούν σε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και να το δεις να δημοσιεύεται. Κι αν είσαι ανήσυχος δημιουργός, μπορείς να γίνεις μέλος της δημιουργικής μας κοινότητας εδώ.

HT: Peta Pixel

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020