Κατά καιρούς έχουμε δει και σχολιάσει όλοι μας τα doodles που σκέφτονται οι άνθρωποι της Google και γεμίζουν την αρχική μας σελίδα. Μια έξυπνη γραφιστική εικόνα, ένα διαδραστικό πιάνο, μια σειρά από αλλαγές που οδηγούν σε κάτι διαφορετικό και πάντα έξυπνο. Πολλά!

Αυτή τη φορά, με αφορμή τα 245 χρόνια μετά τη γέννηση του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν μας εισάγουν στον κόσμο του πιο πολύ από ποτέ! Πατάς play και η ιστορία ξεκινά. Ο γνωστός συνθέτης δημιουργεί αλλά έχει αργήσει! Φεύγει τρέχοντας παίρνοντας μαζί του όλα του τα διάσημα έργα. Μα… όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Και όχι μια φορά! Οι ατυχίες διαδέχονται η μία την άλλη και μόνος του βοηθός είσαι εσύ! Εσύ που μέχρι τώρα έβλεπες και άκουγες πρέπει να τον βοηθήσεις να βάλει τη μουσική του ξανά στη σειρά. Έχεις το απαραίτητο “μουσικό αυτί”;

Να ‘ναι καλά η Google που μέσα από παιχνίδι μας παιδαγωγεί κιόλας.

Μην αργείτε και παίξτε κι εσείς. Κι αν θέλετε μπορείτε να μάθετε παραπάνω και για τους δημιουργούς που κρύβονται πίσω από αυτή την όμορφη κίνηση:
Google Doodle – Beethoven

 

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020