Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας για μια Ευρώπη Χωρίς Σύνορα.

Η τέχνη δε μπορεί να περιοριστεί μέσα σε σύνορα. Δεν τα γνωρίζει καν. Η φωτογραφία είναι ίσως η πιο κοινωνική μορφή τέχνης. Πολύ προσιτή και ταυτόχρονα άπειρα δημιουργική. Είτε είσαι ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας φωτογράφος μπορείς να λάβεις μέρος στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φωτογραφίας. Έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες!

Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016 μπορείς να στείλεις τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα. Πρέπει να είναι σε μορφή αρχείου JPG, να έχει το πλήρες όνομά σου στον τίτλο και να έχει μέγιστο πλάτος 1200px. Τι θέμα πρέπει να έχει η φωτογραφία σου; Φυσικά αυτό που εσύ πιστεύεις ότι εκφράζει μια “Ευρώπη Χωρίς Σύνορα”.

Μετανάστευση και Ευρώπη. Εσωτερική μετανάστευση για τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τη μία τα εσωτερικά σύνορα θέλουμε να είναι ανοιχτά αλλά από την άλλη φοβόμαστε το άνοιγμα προς τα έξω. Τι είναι τελικά τα σύνορα; Πως επηρεάζουν τη ζωή μας; Τι τα κάνει “πραγματικά” και τι “εικονικά”; Πως μεταβάλλονται και πως επηρεάζουν την περιοχή, την πόλη, τη χώρα, την Ευρώπη;

Τι κερδίζεις ε; Αρχικά υπάρχει βραβείο εξοπλισμού αξίας 500€ που θα δοθεί έπειτα από ψηφοφορία στη σελίδα στο Facebook το Σεπτέμβριο. Το πιο σημαντικά βραβεία ωστόσο τα δίνει η επιτροπή. Από εξοπλισμό με αξία 1000€ – 2000€ για τους τρεις πρώτους νικητές και για όλους ένα τριήμερο ταξίδι στις Βρυξέλες τον Οκτώβριο.

#NoBordersEU

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020