Το φετινό E-business and Social Media World τα είχε όλα.

Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Από μικροπαράπονα μέχρι φωτογραφίες, καρδούλες, retweets, αστειάκια, γνώση, βραβεία.

Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά το E-business and Social Media World. Τίτλος του; Convert and Monetize: The PRO Era!. Αυτό σημαίνει ότι στο κοινό υπήρχαν αρκετοί εκπρόσωποι του ψηφιακού κόσμου αλλά όχι μόνο. Σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων από επιχειρήσεις και εταιρείες που δραστηριοποιούνται και επενδύουν στην ψηφιακή εποχή.

Εγώ και ο Βασίλης (aka @ftale_duke και @ChiakosV αντίστοιχα) ήμασταν εκεί ως εκπρόσωποι της Neoperativa. Ακούσαμε, μάθαμε, ενημερώσαμε, σχολιάσαμε. Αλλά δεν ήμασταν οι μόνοι. Όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιου τύπου συνέδρια, η ενημέρωση έρχεται ζωντανά μέσα από το Twitter. Φυσικά ο λογαριασμός του InfoCom Conferences ενημέρωνε για τη σειρά των ομιλητών και τη θεματολογία. Φυσικά υπήρχε και Live Streaming υπηρεσία. Και φυσικά είχε και το Instagram την τιμητική του. Τι καλύτερο όμως από το να διαβάζεις το πως οι σύνεδροι που ήταν εκεί βίωναν την εμπειρία; Εμένα πάντα αυτό με ενθουσιάζει περισσότερο στα συνέδρια. Να το ζω μαζί με τους γύρω μου!

Κι αν ένα πράγμα ξεχώρισα πιο πολύ από τη μέρα αυτή είναι ότι άκουσα πολλές φορές λέξεις που δεν είχα ακούσει τόσο έντονα σε παρόμοια συνέδρια. Κοινότητα, εμπειρία, κουλτούρα. Η δύναμη τους αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Ακόμα κι αν δεν καλύπτεται το σύνολο του συνεδρίου, νομίζω δίνεται αρκετή πληροφορία έτσι ώστε να έχεις μια θέση στο επόμενο. Με το #ebsmw16 μπορείς να δεις ακόμα περισσότερα στο δικό σου αγαπημένο social medium.

Tweet all about it λοιπόν και πάμε να δούμε μαζί τι έγινε.

Τα παραπονάκια.

https://twitter.com/FrossiniD/status/748122928722681857

 

Η γνώση.

 

Τα αστειάκια και τα σχόλια.

https://twitter.com/nikisot/status/748148933231321088

 

Οι φωτογραφίες.

 

Το κλείσιμο.

 

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020