Όταν τα δημιουργικά μυαλά αφεθούν ελεύθερα να δημιουργήσουν με ένα θέμα, τότε σίγουρα θα βγει κάτι διαφορετικό. Η Cantor Fine Arts είναι μια εταιρεία με έδρα της το Λος Άντζελες. Στόχος της είναι να εκπροσωπεί σύγχρονους και νέους καλλιτέχνες προωθώντας τη δουλειά τους. Και κατά καιρούς να τους αναθέτει δημιουργικά projects. Έτσι έγινε και με το συγκεκριμένο. Το θέμα που τους δόθηκε ήταν να συνδυάσουν τα emojis και την τέχνη.

Με αυτή την αφορμή λοιπόν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες μετατράπηκαν σε emojis. Και σίγουρα ξεχωρίζουν. Εκτός από χαρακτηριστικά του προσώπου, οι δημιουργοί τους πρόσθεσαν και επιπλέον αντικείμενα ή σχέδια. Αντικείμενα και σχέδια βγαλμένα από τη ζωή τους και με τα οποία γίνεται προφανές το ποιον απεικονίζει κάθε emoji. Van Gogh, Frida Kahlo, Andy Warhol, Basquiat, Banksy, Dali και πολλοί ακόμα στα πιο ευφάνταστα emojis.

Η φαντασία και η τέχνη συναντούν τα emojis!

Και τώρα σου απευθύνομαι λίγο ως Neoperativa. Γιατί μπορεί να είσαι απλά ένας αναγνώστης ή μπορεί να είσαι ένας τρελός και ορεξάτος δημιουργός. Είτε ήδη μέλος μας είτε μελλοντικό (τύπου πας τώρα στο neoperativa.media) και γράφεσαι, θέλω να ξέρεις κάτι. Τέτοια projects δεν είναι μακριά και από τη δική μας νοοτροπία. Θέλουμε να χτίσουμε μια ενεργή κοινότητα δημιουργών και τι καλύτερο από δημιουργικά και καινοτόμα projects; Μπορεί να προκύψουν από δικές μας ιδέες ή από μια δική σου. Εδώ είμαστε να ακούσουμε και να δημιουργήσουμε παρέα. Γιατί η φαντασία και η δημιουργία δεν έχουν όρια!

cantorfineart-2 cantorfineart-3 cantorfineart-4 cantorfineart-5 cantorfineart-6 cantorfineart-7 cantorfineart-8 cantorfineart-9 cantorfineart-10 cantorfineart-11 cantorfineart-12

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020