“Φως και σκιά”. Ένα θέμα, πολλές μεταφράσεις. Κάποιος θα έλεγε ότι το θέμα αυτό είναι πολύ γενικό. Κάποιος άλλος θα χαιρόταν με την ελευθερία που του προσφέρει στην έκφραση ένα θέμα σαν κι αυτό. Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να έχει σκοπό να περιορίσει τη δημιουργικότητα. Πρέπει να αφήνει ελεύθερη τη φαντασία κάθε φωτογράφου να αποτυπωθεί σε μια λήψη. “Φως και σκιά” λοιπόν το θέμα για το διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει το Citycampus.gr.

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, φως. Το καλοκαίρι πέρασε και μπορεί ήδη να έχεις βγάλει τη φωτογραφία που ταιριάζει στο διαγωνισμό. Μπορεί και όχι. Έχεις ακόμα χρόνο. Μπορείς να στείλεις τη συμμετοχή σου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία από εκεί και μετά πάει στο κοινό. Σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο στο Facebook θα μπορεί το κοινό να ψηφίσει τις αγαπημένες του στιγμές. Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά τις 7 Οκτωβρίου που θα λήξει αυτή η ψηφοφορία. Βιβλία, αναφορά στο e-book στη σελίδα καθώς και συνέντευξη είναι τα δώρα που μπορείς να κερδίσεις. Αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κι αν η φωτογραφία σε τραβάει περισσότερο από ότι το να συμμετέχεις απλά σε ένα διαγωνισμό, μην ξεχνάς την κοινότητα που αναπτύσσει η NEOPERATIVA. Η κοινότητα δημιουργών μας μεγαλώνει συνεχώς. Οι ιδέες και η δημιουργικότητα είναι η πηγή της δύναμης σου. Και μαζί και της δικής μας δύναμης.

HT: Citycampus

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020