Έχουν περάσει 6 μήνες από τη μέρα που πετύχα μια ομιλία από το Θοδωρή Μούλο (Chairman & CEO της GrowthRocks). Μιλούσε για το Growth Hacking Marketing στα πλαίσια του RG Bootcamp. Μιλούσε για τεχνολογικά εργαλεία τα οποία, αν χρησιμοποιηθούν έξυπνα και την κατάλληλη στιγμή, προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Θυμάμαι να μιλάει με παραδείγματα και νούμερα. Θυμάμαι μετά τον εαυτό μου να θέλει να μάθει περισσότερα για το Growth Hacking Marketing. Και ποιος καλύτερος να διδάξει από το #1 σε κατάταξη International Growth Hacking Marketing agency. Μιλάω φυσικά για την GrowthRocks, που σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, διοργανώνουν το Growth Hacking Academy.

Growth Hacking Academy, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχουν ήδη ολοκληρωθεί 2 κύκλοι μαθημάτων. Στις 17 Απριλίου 2018 λοιπόν, ξεκινάει ο τρίτος κύκλος. Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων με συνολική διάρκεια 2 μηνών. Τα μαθήματα χωρίζονται σε 2 ημέρες μέσα στην εβδομάδα και κάθε μάθημα διαρκεί 3 ώρες. Έτσι, μέσα στους δύο μήνες τα marketing skills σου θα έχουν πάει πολύ παραπέρα, μπαίνοντας στον κόσμο του Growth Hacking Marketing.

Ξεχωριστή καινοτομία της οργάνωσης αποτελεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μοναδικό στη σύνθεσή του, στη λειτουργία και το άμεσο αποτέλεσμα του. Δεν πρόκειται για ένα ακόμα digital marketing σεμινάριο, αφού δεν διδάσκεται απλά θεωρία αλλά γίνεται εμβάθυνση σε πρακτικά θέματα υλοποίησης.

Growth Hacking Academy Participants

Κατά την διάρκεια των 2 μηνών, οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με κορυφαίους εισηγητές και εξασκήθηκαν πρακτικά στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων. Επιπλέον εξοικειώθηκαν με advanced στρατηγικές Digital Marketing, απέκτησαν εμπειρία σε εργαλεία και αυτοματοποιήσεις, και δημιούργησαν αποτελεσματικά growth plans. Θες να γίνεις ένας από αυτούς; Προλαβαίνεις.

Γιατί Growth Hacking Marketing; Γιατί ήδη εφαρμόζεται από επιχειρηματικά best practices όπως οι Facebook, AirBnB, Dropbox, Udemy και Google, αλλά και από κάθε φιλόδοξη, ανερχόμενη startup.

Πώς καταλαβαίνεις αν είσαι growth hacker; Ο βασικός κανόνας είναι να αγαπάς την τεχνολογία και να δίνεις λύσεις μέσω αυτής. Η τεχνολογία είναι ο κοινός παρονομαστής στις περισσότερες ενέργειες ενός growth hacker. Θα πρέπει να αγαπάς τα δεδομένα, τις γρήγορες δράσεις, την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, τη στόχευση και την αέναη βελτιστοποίηση. Θα πρέπει συνεχώς να θες να μαθαίνεις νέα εργαλεία, να δοκιμάζεις πρακτικές, να αλλάζεις, να αποτυγχάνεις, να επιτυγχάνεις και να συνεχίζεις. Κι επειδή, αν το έχεις μέσα σου, δεν επαναπαύεσαι ποτέ σε αυτά που ξέρεις και κάνεις καλά, μένεις πάντα ενημερωμένος για να τα κάνεις ακόμα καλύτερα.

Γιατί το πρόγραμμα του Growth Hacking Academy είναι μοναδικό;

  • Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, ενώ προγράμματα τέτοιας υψηλής εξειδίκευσης είναι ελάχιστα στην Ευρώπη.
  • Οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες του χώρου, και όχι ακαδημαϊκοί.
  • Το τμήμα δέχεται μόνο 20 άτομα για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της εκπαίδευσης και ο χρόνος για την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση.
  • Έχει μονάχα πρακτική εξάσκηση και ακολουθείται συγκεκριμένη εκπαιδευτική μεθοδολογία με projects. Έτσι, οι συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στο τεχνικό μέρος του Growth Hacking Marketing.

Τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου; Laptop, όρεξη για δράση και προβλήματα. Η συμμετοχή σου θα είναι ενεργή, θα εκτελέσεις ένα ολοκληρωμένο growth plan και οι εισηγητές θα σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο να βρεις εσύ τις απαντήσεις στα προβλήματά σου.

Κι αν δεν πιστεύεις εμένα, δες τι λένε οι επαγγελματίες που έχουν ήδη περάσει από τους δύο προηγούμενους κύκλους του Growth Hacking Academy, εδώ.

Μην αργείς όμως άλλο. Τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη, 17 Απριλίου και ίσως έχει μείνει μια θέση για σένα! Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Έτοιμοι για το πρώτο μάθημα στο Growth Hacking Academy;

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020