Τι εννοώ; Ας το πάμε με ερωτήσεις. Πόσες φορές πήγες να ζωγραφίσεις κάτι στη “Ζωγραφική” του υπολογιστή ή του κινητού σου και δεν έβγαινε σωστό αποτέλεσμα; Πόσες φορές έσβησες και ξανασβησες γραμμές για να είναι σωστό ένα σχέδιό σου; Επειδή η απάντηση που έδωσα κι εγώ σε αυτές τις ερωτήσεις είναι “πολλές”, έρχεται το AutoDraw να μας λύσει τα χέρια.

Πρόκειται για ένα online εργαλείο που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις σωστά και γρήγορα. Εσύ ζωγραφίζεις όπως μπορείς αυτό που θέλεις και ταυτόχρονα εμφανίζονται διάφορες επιλογές. Όσο πιο ολοκληρωμένο είναι το σχέδιό σου, τόσο πιο στοχευμένες είναι οι επιλογές που σου δίνονται. Όπως θα δεις και παρακάτω, ακόμα και από μια γραμμή, μπορείς να πάρεις ένα ολοκληρωμένο και σωστό αποτέλεσμα. Μπορείς να βρεις το AutoDraw στον υπολογιστή σου, στο κινητό ή στο tablet σου και είναι δωρέαν. Μπορείς να ζωγραφίσεις, να γράψεις, να προσθέσεις γνωστά σχήματα και φυσικά να αποθηκεύσεις ή να μοιραστείς αμέσως το αποτέλεσμα.

Αν σε τρώει η περιέργεια να μάθεις περισσότερα για το πως δουλεύει το AutoDraw, μπορείς να τσεκάρεις και το “Quick, Draw”. Είναι ένα ακόμα εργαλείο το οποίο σου δείχνει απλά και γρήγορα πως αυτό που εσύ σχηματίζεις, βοηθά τη μηχανή να καταλάβει τι είναι. Αν πάλι είσαι ανήσυχος δημιουργός και θέλεις να προσθέσεις τα δικά σου σχέδια στο AutoDraw μπορείς να το κάνεις από εδώ. Μέχρι τώρα για τα σχέδια αυτά έχουν εργαστεί άνθρωποι της Google καθώς και άλλοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες:

HAWRAF, Design Studio
Erin Butner, Designer
Julia Melograna, Illustrator
Pei Liew, Designer
Simone Noronha, Designer
Tori Hinn, Designer
Selman Design, Creative Studio

Δημιούργησε λοιπόν τα δικά σου μοναδικά σχέδια, πιο εύκολα από ποτέ!

Πηγή: Google Blog

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020