Μπορεί να το ξέρεις καιρό τώρα, αλλά μπορεί και όχι. Το Weekend Hashtag Project υπάρχει από τότε που υπάρχει και το Instagram. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι κάτι με το οποίο έρχεσαι αντιμέτωπος στην καθημερινή χρήση της εφαρμογής. Βασικά, αν δεν ακολουθείς τον ίδιο το λογαριασμό του Instagram ή δε διαβάζεις το blog τους, τότε ίσως δεν το έχεις συναντήσει ποτέ.

Πρόκειται για ένα project που σε προσκαλεί και σε προκαλεί να νιώσεις δημιουργικός κάθε σαββατοκύριακο της ζωής σου. Όπως λέει και το όνομά του, Weekend Hashtag Project, κάθε σαββατοκύριακο κυριεύεται από ένα hashtag. Σκοπός είναι να βγεις εκεί έξω, να δημιουργήσεις τη στιγμή, να τη δημοσιεύσεις και στη συνέχεια να δημοσιευτείς. Πόσα hashtags βάζεις καθημερινά στις φωτογραφίες που ανεβάζεις; Μπορείς να προσθέσεις νομίζω ακόμα ένα και αν τα καταφέρεις να δημοσιευτείς από το ίδιο το Instagram. Καλό ε;

Να θυμάσαι όμως:

  • Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι αυθεντικές και δικές σου
  • Οι δημοσιεύσεις πρέπει να γίνονται μέσα στο σαββατοκύριακο που είναι ενεργό το hashtag
  • Βάλε ετικέτα στο Instagram και φυσικά πρόσθεσε το ανάλογο hashtag στην περιγραφή
  • Πρέπει να ακολουθείς το λογαριασμό του Instagram

Το θέμα του σαββατοκύριακου που μας πέρασε ήταν το #WHPstipes. Σκοπός  του θέματος ήταν να προσελκύσει φωτογραφίες και βίντεο όπου οι ρίγες μπορεί να δημιουργούνται από χρώματα, υφές και επιφάνειες. Ακόμα κι αν κάποιοι χρησιμοποιούν το hashtag για να φανούν οι δημοσιεύσεις τους στην αναζήτηση του αντίστοιχου hashtag (αλήτες παιδί μου!), αυτό δε σημαίνει ότι εσύ δε μπορείς να ξεχωρίσεις.

Αποδέξου την πρόκληση/πρόσκληση κάθε σαββατοκύριακου, εκφράσου διαφορετικά και δημιουργικά και που ξέρεις… μπορεί να δεις τη δημοσίευσή σου να αναρτάται από το ίδιο το Instagram. Προς το παρόν μπορείς να πάρεις έμπνευση από μερικές δημοσιεύσεις αυτού του σαββατοκύριακου. Και να περιμένεις την Παρασκευή για να δεις το επόμενο θέμα.

Έτοιμοι για το επόμενο Weekend Hashtag Project;

Δες όλες τις δημοσιεύσεις του #WHPstripes εδώ.

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020