Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Picture-in-Picture και Skype. Το Picture-in-Picture είναι δυνατότητα να παρουσιάζεται μια δραστηριότητα σε μικρό παράθυρο ενώ γενικά ο χρήστης έχει πρόσβαση και σε παραπάνω πληροφορίες/δραστηριότητες. Για τους χρήστες του Skype αυτό είναι ήδη γνωστό σα δυνατότητα. Το ιδιο γνωστή λοιπόν είναι και η δυνατότητα να μιλάς στο βίντεο με κάποιον και ταυτόχρονα να μπορείς να στέλνεις και μηνύματα. Έτσι, δε μοιάζει εντελώς ξένο το ότι τώρα αυτό γίνεται εδώ και κάποιες μέρες και στην εφαρμογή του Messenger. Άλλωστε, όσον αφορά το θέμα του βίντεο, το Skype είναι κομμάτι του Facebook.

Κακά τα ψέματα. Όσα τηλέφωνα και να έχεις, όσες άλλες εφαρμογές μηνυμάτων και να χωράει το smartphone σου, το Messenger είναι ίσως η πιο άμεση. Ανταλλάζεις μηνύματα και φωτογραφίες συνέχεια. Τώρα μπορείς να ανταλλάζεις και βίντεο. Live. Αντί να στείλεις φωτογραφία σε μια συνομιλία ή σε ένα γκρουπ, μπορείς να εκπέμψεις Live Video. Όση ώρα εκπμέμπεις μπορείς ταυτόχρονα να συνεχίζεις το σχολιασμό και τα μηνύματα στη συνομιλία. Να ‘ναι καλά το picture-in-picture. Το Instant Video όπως ονομάζεται η δυνατότητα, έρχεται να ενισχύσει την ανταλλαγή απόψεων και την αμεσότητα της επικοινωνίας. Όχι να αντικαταστήσει τα μηνύματα με το βίντεο. Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι δε γίνεται ταυτόχρονη μετάδοση βίντεο αλλά μπορείς να σταματήσεις να μεταδίδεις εσύ έτσι ώστε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο κάποιος συνομιλητής σου.

Μια νέα δυνατότητα που ενισχύει ακόμα περισσότερο το Messenger ως βασική εφαρμογή μηνυμάτων.

HT: PC Magazine

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020