Ο Guido Gutiérrez Ruiz είναι από αυτούς τους Instagramers που πιστεύουν ότι κάθε φωτογραφία έχει την ιστορία της. Με όπλο το κινητό του τηλέφωνο απαθανατίζει κάθε στιγμή στις πόλεις που επισκέπτεται που του φαίνεται ξεχωριστή. Και τη μοιράζεται με τους χιλιάδες ακόλουθούς του στο λογαριασμό του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Τουρίστας και ταξιδευτής, κάθε σειρά φωτογραφιών του έχει να πει πολλά. Για παράδειγμα εδώ θα μας δείξει την Ισπανία με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ο τρόπος αυτός είναι οι αντανακλάσεις στο νερό. Η βροχή δεν αρέσει σε όλους. Οι λίμνες νερού όμως που αφήνει πίσω της προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις αρκετά μέχρι να ηρεμήσει η επιφάνεια του νερού αλλά αξίζει τον κόπο. Ο @guigurui, όπως πανέξυπνα έχει ονομάσει το προφίλ του, σίγουρα δε χάνει τέτοιες ευκαιρίες. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι λήψεις σαν κι αυτές τον χαρακτηρίζουν. Βγάζει λοιπόν το κινητό και πλησιάζει όσο μπορεί στο νερό. Το εφέ του καθρέφτη που άλλοι καταφέρνουν με εφαρμογή, ο ίδιος το καταφέρνει με τον πιο φυσικό τρόπο.

Η Ισπανία λοιπόν μέσα από την καλλιτεχνική ματιά του @guigurui.

the-parallel-worlds-of-spain__700 the-parallel-worlds-of-spain-2__700 the-parallel-worlds-of-spain-3__700 the-parallel-worlds-of-spain-4__700 the-parallel-worlds-of-spain-5__700 the-parallel-worlds-of-spain-6__700 the-parallel-worlds-of-spain-8__700 the-parallel-worlds-of-spain-9__700 the-parallel-worlds-of-spain-10__700 the-parallel-worlds-of-spain-14__700 the-parallel-worlds-of-spain-15__700 the-parallel-worlds-of-spain-16__700 the-parallel-worlds-of-spain-17__700 the-parallel-worlds-of-spain-18__700 the-parallel-worlds-of-spain-19__700 the-parallel-worlds-of-spain-20__700

HT: Bored Panda

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020