Ας πούμε κάποια πράγματα από την αρχή. Αν έχεις συσκευή που τρέχει iOS, καλώς. Αν η επιλογή σου είναι Android, θα πρέπει να περιμένεις να αποφασίσει η Microsoft την ανάπτυξη της εφαρμογής. Microsoft Pix λοιπόν και το μότο είναι ένα. Point. Shoot. Perfect.

Η Microsoft πολύ δυνατά υποστηρίζει ότι προσφέρει στο App Store μια εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών σε iPhone, καλύτερη από αυτή που δίνει η Apple. Τόσο πολύ πιστεύουν σε αυτό που έχουν αναπτύξει. Και δεν έχουν τόσο άδικο. Η Pix διαθέτει αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά για να σε κάνουν να την εγκαταστήσεις. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη την ώρα της λήψεις για να προσφέρει ένα άμεσα καλύτερο αποτέλεσμα. Φωτογραφίες που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να επεξεργαστείς, τώρα δε χρειάζεται. Η εφαρμογή τραβά 10 λήψεις με ένα πάτημα και αυτό το κάνει για πολλούς λόγους. Αρχικά για να μπορεί να διαλέξει την καλύτερη αλλά και αν το θέλεις να κάνει σύνθεσή τους σε Live Photo. Πρόσεξε. Είναι σαν το Live View του iPhone αλλά καλύτερο. Μπορείς αν θες να περιορίσεις το σημείο το οποίο θα κινείται.

H Microsoft Pix είναι ανθρωποκεντρική. Όταν εντοπίζει ένα πρόσωπο πριν τη λήψη, ξέρει ότι πρέπει να δώσει προσοχή. Συχνά τα πρόσωπα δεν έχουν τον κατάλληλο φωτισμό και χάνονται στην αντίθεση. Εκεί επεμβαίνει η εφαρμογή με το να δώσει παραπάνω φωτεινότητα αλλά και με το να προσέξει και την ισορροπία του χρώματος. Αν λοιπόν περιμένεις η κάμερά σου να κάνει πολλά όταν την έχεις στον αυτόματο πιλότο, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις μία ακόμα εφαρμογή. Σίγουρα δεν είναι η μόνη που θα περάσει από το κινητό σου αλλά ίσως αυτή μείνει.

Η Microsoft Pix είναι έτοιμη να αντικαταστήσει την προεγκαταστημένη εφαρμογή του iPhone σου.

sidebyside-5

HT: Popular Photography

Εργαλεία και εφαρμογές σαν την Microsoft Pix βοηθούν στην παραγωγή καλύτερου περιεχομένου. Και το περιεχόμενο είναι πολύ σημαντικό για κάθε brand που προσπαθεί να συνδεθεί με το κοινό του. Πρέπει να είναι πρωτότυπο, στοχευμένο, δημιουργικό και αυθεντικό. Αν λοιπόν χρειάζεσαι τέτοιο περιεχόμενο για το δικό σου brand, μη διστάσεις να στείλεις μήνυμα στη neoperativa.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020