Νομίζω σε λίγο δε θα υπάρχει σε λίγο άρθρο για τα Social Media στο οποίο δε θα αναφέρω τη λέξη “βίντεο”. Δύο μέρες τώρα έχει γίνει αρκετά μεγάλο θέμα η νέα δυνατότητα Live στο Facebook. Η δυνατότητα με το όνομα Live 360. Δύο διαφορετικές υπηρεσίες του Facebook συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια νέα, πιο ρεαλιστική και δυνατή εμπειρία.

Αν μέχρι τώρα το γνωστό SoMe μας ωθούσε στο Live, τώρα βρήκε έναν ακόμη τρόπο. Και φυσικά δεν το παρουσίασε έτσι απλά. Το πρώτο Live 360 βίντεο παγκοσμίως παρουσιάστηκε από το National Geographic. Πιο συγκεκριμένα, στη Utah έχει δημιουργηθεί το Mars Desert Research Station. Εκεί, ήδη για πάνω από 80 μέρες, εφτά επιστήμονες ζουν σε συνθήκες που προσομοιώνουν ακριβώς τη ζωή στον Άρη. Μια σίγουρα διαφορετική και πρωτόγνωρη εμπειρία για τους θεατές. Και από την πλευρά του Live 360, όπου αυτοί διαμορφώνουν αυτό που βλέπουν, αλλά και από την πλευρά της επιστήμης που φτάνει στο ευρύ κοινό.

Σιγά σιγά μέσα στο 2017 το Live 360 θα γίνει διαθέσιμο σε όλες τις σελίδες και τα προσωπικά προφίλ. Υπομονή!

live-header phone1

Φωτογραφίες: The Mars Society
HT: Facebook Media

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020