Πριν από εσάς, για εσάς! Το “πριν” κολλάει στο ότι η νέα αυτή δυνατότητα δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους. Τυχεροί προς το παρόν είναι μόνο όσοι έχουν iPhone και μάλιστα iPhone που να τρέχει το iOS 11. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουμε από μέρες ως και εβδομάδες για να μπορούμε να τη χαρούμε. Instagram Live για 2 λοιπόν και πάμε να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Εντάξει, σίγουρα μέχρι τώρα έχεις παρακολουθήσει αρκετές ζωντανές μεταδόσεις στο Instagram. Φίλοι ή απλά άνθρωποι και σελίδες που ακολουθείς χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα όλο και περισσότερο. Τώρα που το σκέφτομαι, το Instagram είναι η μόνη πλατφόρμα που έχει  καταφέρει να βάλει το Live στις ζωές μας τόσο εύκολα. Και τώρα πάει να μεγαλώσει και την παρέα μας.

Ένα live δε θα είναι ποτέ πια το ίδιο. Κι αυτό γιατί μπορείς να προσκαλέσεις ως “συμπαρουσιαστή” σου, άτομα που παρακολουθούν το live σου εκείνη τη στιγμή! Η διαδικασία απλή. Ξεκινάς το δικό σου live όπως ήδη ξέρεις. Στη συνέχεια πατάς το εικονίδιο με τα 2 προσωπάκια και εμφανίζεται μια λίστα. Αν προς το παρόν δεις κάτω από κάποιο όνομα να λέει “Unable to join” μην ξαφνιαστείς. Είπαμε πως ακόμα είναι περιορισμένη ως δυνατότητα. Και κάπως έτσι το Instagram Live, γίνεται Instagram Live για 2!

Εσύ ποιον θα προσκαλέσεις στο πρώτο σου Instagram Live για 2;

instagram live για 2

h/t: WeRSM

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020