Το ψηφιακό σύμπαν μεγαλώνει. Digital Universe #3. Τεχνολογία και gaming. Και όχι μόνο.

Το Digital Universe #3 θα διεξαχθεί στις 23-25 Σεπτεμβρίου, στο New York College Καλλιθέας, Θεσσαλονίκης 286. Η εκδήλωση συνδυάζει την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και τη τεχνολογία με την εκπαίδευση. Σε αυτό θα συμβάλλουν οι παρουσιάσεις παιχνιδιών και νέων τεχνολογιών μέσω εκθέσεων και Workshops από εταιρείες του χώρου, αλλά και ομιλιών-σεμιναρίων από Developers, Ιστοσελίδες και Youtubers. Παράλληλα, τα τουρνουά σε eSports αλλά και Console Games, καθώς και οι διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας.

14232606_1202041223150687_7607810617186590024_n

Παρόλο που η πλειοψηφία των διαγωνισμών και των εκδηλώσεων γυρνούν γύρω από το gaming, δε λείπει η δημιουργικότητα. Ο διαγωνισμός Fan Art είχε απήχηση στο παρελθόν γι’ αυτό και πλαισιώνει και φέτος το Digital Universe. Fan Arts λοιπόν και ζωγραφική έχουν την τιμητική τους. Και η επιλογές αγαπητέ δημιουργέ είναι δύο. Μπορείς είτε να δηλώσεις συμμετοχή και να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου είτε να έχεις το δικό σου περίπτερο με εκθέματα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και ώρες 17:00 – 20:00. Ακόμα και αν δεν έχεις κάνει εγγραφή νωρίτερα δεν υπάρχει θέμα, αρκεί να παραδώσεις το έργο σου πριν τη λήξη του διαγωνισμού. Όσον αφορά το περίπτερο και το τι δυνατότητες σου παρέχει γι’ αυτό το Digital Universe μπορείς να δεις παραπάνω εδώ.

Η είσοδος στην εκδήλωση και τους διαγωνισμούς είναι δωρεάν. Μπορείς να ακολουθήσεις την εκδήλωση στο Facebook. Μπορείς ακόμα να κάνεις εγγραφή σε ό,τι σε ενδιαφέρει μέσω εφαρμογής για Android. Κι αν θες να μάθεις τα πάντα για το Digital Universe μπορείς να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα.

Ζωγραφική και Fan Arts δε μένουν εκτός του Digital Universe #3.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020