“Πέρσι, ο κόσμος  του Twitter μοιράστηκε πάνω από 100 εκατομμύρια GIF”

Πριν από περίπου ένα μήνα το δημοφιλές Social Media ανακοίνωσε κάτι που στους περισσότερους έμοιαζε δεδομένο. Ότι κάποιος θα μπορεί να αναζητά GIF άμεσα από την ίδια την εφαρμογή.

Twitter Gif

Πέρσι, ο κόσμος  του Twitter μοιράστηκε πάνω από 100 εκατομμύρια GIF – εκφράζοντας έτσι τα πάντα. Από τη διάθεση τους, μια εντυπωσιακή στιγμή, μέχρι και την αγαπημένη τους χορευτική σκηνή από ένα μουσικό βίντεο κλιπ. Τώρα, το να μοιράζεται κάποιος GIF σε tweets και σε άμεσα μηνύματα γίνεται ακόμα πιο εύκολο μέσα από το νέο GIF Search.

Όταν λοιπόν συνθέτεις ένα tweet ή ένα άμεσο μήνυμα, μπορείς να ψάξεις και να φορτώσεις τη βιβλιοθήκη των GIF. Έτσι αν ψάχνεις για την τέλεια φάτσα γάτας ή για μια χορευτική κίνηση για να εκφράσεις ακριβώς αυτό που νιώθεις, απλά πάτα το νέο κουμπί για GIF. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση από το πληκτρολόγιο ή να φορτώσεις τις κατηγορίες από διαφορετικές αντιδράσεις όπως Happy Dance, Mic Drop ή YOLO.

Μέσα λοιπόν στο μήνα που έχει περάσει έχει ξεκινήσει η εφαρμογή της νέας αυτής δυνατότητας σε iOS, Android και στο twitter.com. Αν ακόμα δεν έχει γίνει στη δική σας εφαρμογή μην ανησυχήσετε… έρχεται!

Το νέο GIF search περιλαμβάνει GIFs που ήδη γνωρίζει ο κόσμος, με την ευγενή παραχώρηση από τους συνεργάτες του, Giphy και Riffsy.

Ready, set, GIF!

Πηγή: TwitterBlog

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020