Ο Eugen Merher, 26χρονος φοιτητής σκηνοθεσίας, δημιούργησε αυτή τη διαφήμιση για την Adidas και μπορεί να έχει ήδη κερδίσει τη μάχη του διαδικτύου και των Social Media για το 2017.

Η διαφήμιση γυρίζει γύρω από έναν ηλικιωμένο και πρώην πρωταθλητή μαραθωνοδρομίας. Ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού λοιπόν, ζει πια μια μονότονη ζωή σε έναν οίκο ευγηρίας, και δείχει να του λείπει πολύ η παλιά του αθλητική ζωή. Μια μέρα βρίσκει τυχαία τα παλιά του αθλητικά παπούτσια και δε σκέφτεται τίποτα άλλο παρά να τα φορέσει και να βγει έξω να τρέξει. Σε κάθε του προσπάθεια όμως, οι υπάλληλοι του οίκου ευγηρίας τον σταματάνε και τον εμποδίζουν. Το τέλος της διαφήμισης θα σας βρεί είτε να ζητοκραυγάζετε, είτε δακρυσμένους. Είτε και τα δύο.

Πρόκειται για μια αυτόνομη και ανεξάρτητη παραγωγή του Eugen, με την ελπίδα να αναγνωριστεί και να χρησιμοποιηθεί από την Adidas. Αντ’ αυτού, η εταιρεία αγνόησε το video και τον ίδιο, κάτι που τώρα μάλλον μετανιώνει.

Όπως δήλωσε στην Huffington Post o Eugen, προσπάθησαν να το στείλουν στο τμήμα επικοινωνίας της Adidas, αλλά δεν υπήρχε καμιά ανταπόκριση.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρόκειται για μεγάλο λάθος της εταιρείας και τώρα συγχωρέστε με γιατί κάτι έχει μπει στο μάτι μου.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020