Βίντεο, βίντεο, βίντεο! Δεν υπάρχει καμία άλλη λέξη που να περιγράφει το μέλλον. Το μέλλον της ψηφιακής εποχής αλλά και το μέλλον των Social Media. Κι αν μέχρι τώρα μοιραζόμασταν στιγμές μέσα από φωτογραφίες, τώρα αυτές οι στιγμές θα κρατούν περισσότερο. Ακόμα λοιπόν κι αν έχουμε ήδη τη δυνατότητα να τραβάμε και να μοιραζόμαστε βίντεο, μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Και το Instagram φαίνεται να έχει ακόμα να μας δείξει πολλά. Το Live Video μάλλον έρχεται κι εκεί. Πως σου φαίνεται η ιδέα;

Σοφή κίνηση θα έλεγα εγώ. Ειδικά μετά τα Instagram Stories που ήδη κάνουν χαμό. Περάσαμε από την επεξεργασία φωτογραφιών στο ανέβασμά τους το γρηγορότερο δυνατό. Με κοινό μας όλο τον κόσμο. Πάμε τώρα στη Live Video εποχή. Στο Facebook έχει έρθει ήδη αν και δε φαίνεται να έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα. Τι θα γίνει όμως αν αυτό γίνει στο Instagram; Εκτός από τη γνωστή δυνατότητα του Live Video, οι υπεύθυνοι φαίνεται ήδη να δοκιμάζουν την επιλογή προγραμματισμού μιας ζωντανής αναμετάδοσης. Έτσι το κοινό θα ξέρει πότε να βρίσκεται πάνω από το κινητό του.

[bctt tweet=”Instagram beta. Δοκιμάζεται το Live Video. Πότε θα βγει live; #GoInsta” username=”neoperativa”]

Η είδηση δεν είναι επίσημη, αλλά δεν έχει διαψευθεί κιόλας. Το ρώσικο περιοδικό T Journal, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ένας χρήστης φαίνεται να εκπέμπει ζωντανά. Ο χρήστης δοκιμάζει τη beta εκδοχή του Instagram. Οπότε βλέπουμε πάνω σε τι δουλεύουν αυτή την περίοδο οι υπεύθυνοι της εφαρμογής.

Instagram. Live Video. Go Insta!

wersm-instagram-live-example-2 wersm-instagram-live-go-insta-2

H/T: WeRSM

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

One Comment

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020