Δεν έγραφα τίποτα άλλο προχθές; Αν έχεις διαβάσει το προηγούμενο άρθρο για το Instagram που δοκιμάζει τη Live Video δυνατότητα, τότε καταλαβαίνεις. Όλα είναι βίντεο και θα γίνουν ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με τον Chief Product Officer του Facebook, Chris Cox, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια το 70% της κίνησης στο διαδίκτυο θα αφορά το βίντεο. Ο Cox είπε και κάτι άλλο όμως. Και μάλιστα το έδειξε κιόλας πρόσφατα στο συνέδριο WSJDLive. Είπε ότι το Facebook θα προσφέρει καλλιτεχνικά φίλτρα που θα μιμούνται γνωστούς καλλιτέχνες στο Live Video! Και αυτό που έδειξε ήταν ένα βίντεο που τραβούσε εκείνη τη στιγμή με στυλ που θύμιζε Van Gogh.

Σας θυμίζει κάτι; Πόσοι από εσάς έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Prisma; Πρόκειται για μια εφαρμογή που μετατρέπει φωτογραφίες και βίντεο σε τέχνη! Πολλά φίλτρα και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή η εφαρμογή φαίνεται να αποτελεί αυτή τη φορά πηγή έμπνευσης για το Facebook. Δεν αντιγράφει την ίδια την εφαρμογή αλλά προσαρμόζει τα δεδομένα στο χαρακτηριστικό του που θέλει να ενδυναμώσει. Το Live Video. Ποιος ξέρει. Ίσως σύντομα το Facebook Live να είναι τόσο ισχυρό που να αποτελέσει μια ξεχωριστή εφαρμογή από μόνο του. Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί από το Facebook άλλωστε.

Η ανακοίνωση έγινε. Τώρα αναμένουμε να το δούμε στην πράξη.

HT: WeRSM

Πηγή φωτογραφίας: Prisma Android

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020