Τικ τοκ… ο χρόνος πετά, χάνεται. Πού σταματάει; Στις μοναδικές στιγμές, στις αναμνήσεις. Αν κάθε σου στιγμή επιλέγεις να την κάνεις μια όμορφη ανάμνηση, ο χρόνος δεν έχει πια νόημα. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που περνάει το βίντεο που δημιουργήθηκε για το Canaves Oia Santorini!

Κοίτα να δεις που στις 19 Μαΐου ήταν που μίλησα για τη σύνδεση του μάρκετινγκ και του storytelling στην εκδήλωση του Fably στο Public Συντάγματος. Είχα αναφέρει και κάποια παραδείγματα για το Storytelling στο βίντεο, αλλά δεν πρόλαβα να το αναλύσω τόσο. Είχα μιλήσει για την ιστορία μέσα στα βίντεο και πώς αυτή μπορεί να συνεχιστεί σε ένα επόμενο για ένα brand. Στο βίντεο αυτό όμως η ίδια η ιστορία είναι τόσο δυνατή που τη συνέχεια πρέπει να τη ζήσεις!

Το Canaves Oia Santorini είναι ένα σύμπλεγμα από πολυτελή ξενοδοχεία στο πιο διάσημο νησί της Ελλάδας. Και αυτή η πολυτέλεια αποδίδεται και στο βίντεο. Δε γίνεται όμως με το συνηθισμένο τρόπο. Δε βλέπουμε όλους τους χώρους των ξενοδοχείων ούτε όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχουν. Βλέπουμε την εμπειρία ανθρώπων που το επισκέπτονται. Δες το και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Δυνατές εικόνες, εναλλαγές στη μουσική και ένα κείμενο – ιστορία που σε ταξιδεύει εκεί. Ένα βίντεο που δε μιλάει στον πελάτη ως πελάτη. Μιλάει στον κάθε ένα μας ξεχωριστά και του λέει ότι ο χρόνος κυλά. Κι αν θες να τον σταματήσεις πρέπει κάθε στιγμή σου να είναι ξεχωριστή. Το Canaves Oia Santorini εμφανίζεται διακριτικά και όμορφα σε διάφορα σημεία του βίντεο. Η μουσική και οι εικόνες δίνουν ένταση στο συναίσθημα. Έτσι, η πληροφορία και το συναίσθημα δημιουργούν ένα βίντεο – παράδειγμα για όλους.

Απίστευτη ποιότητα εικόνας από την επαγγελματική ομάδα του Needafixer σε συνδυασμό με τον καταρτισμένο σκηνοθέτη Μιχάλη Μπέκο. Ένα μεγάλο μπράβο!

Τι θα γινόταν αν όλοι στον τουρισμό άρχιζαν να σκέφτονται έτσι;

HT: Hotelier Academy

One Comment

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020