Είδες το νέο βίντεο της Wind για τη νέα συνδρομητική της τηλεόραση που ακούει στο όνομα Wind Vision; Αν όχι, δες το πρώτα και ύστερα θα πούμε περισσότερα.

– “Και πότε έρχεται αυτό;”
– “Ήρθε!”

“Τέλειο”, “έξυπνο”, “ό,τι ήθελαν τόσα χρόνια να πουν οι άλλες εταιρείες, το λένε σε ένα βίντεο”. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που έχω διαβάσει από κόσμο που ζει στην digital εποχή. Είναι ωραίο, εκτός από αρνητικά, να γίνεται συζήτηση και για νέες καμπάνιες! Φρέσκια ματιά, σχετικά γρήγορος ρυθμός (χωρίς να είναι υπερβολικά γρήγορος), έξυπνη προσέγγιση και χιούμορ. Αυτά είναι τα συστατικά που κατά τη γνώμη μου ξεχωρίζουν στο παραπάνω βίντεο. Το πιο ενδιαφέρον είναι η καθαρή και διαφορετική προσέγγιση για τη διαφήμιση. Δεν είναι απλά αναφορά στα θετικά της Wind Vision. Γίνεται μέσα από τις πιο κοινές ερωτήσεις που είναι λογικό να έχει το κοινό στο οποίο απευθύνεται το νέο προϊόν – #kamia_erotisi. Και μάλιστα το βίντεο μας δείχνει ότι η το κοινό-στόχος της Wind Vision είναι όλες οι ηλικίες και οι άνθρωποι με κάθε είδους διαφορετικό ενδιαφέρον.

Πώς σου φάνηκε εσένα;

Netflix; Έχει! Στην αρχή, για κάποιους μήνες είναι και δωρεάν.

Android Apps; Έχει! Βασικά πρόκειται για την πρώτη Android TV στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Play Store. Τέλειο;

Άλλο πρόγραμμα σε κάθε διαθέσιμη συσκευή; Έχει! Αυτό είναι σημαντικό από ένα ζευγάρι μέχρι και μια ολόκληρη παρέα που μπορεί πλέον να διασκεδάζει με διαφορετικό τρόπο αν το θελήσει.

Catch Up προγράμματος μέχρι 7 μέρες πριν; Επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος; Δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών συσκευών; Τα έχει όλα και ακόμα περισσότερα! Κι αυτό που δεν έχει, δεν το θες. Μιλάω για το δορυφορικό πιάτο που πλέον, αφού όλα γίνονται μέσω Ίντερνετ, δεν είναι απαραίτητο.

Σε αυτό το άρθρο όμως δεν ήθελα να σχολιάσω τόσο τα νέα χαρακτηριστικά της Wind Vision. Άλλωστε μπορείς να τα βρεις εδώ. Αυτό που ήθελα ήταν να συνεχίσω τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει γύρω από τον όμορφο τρόπο προώθησής της.

Έχω άδικο;

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020