Στις 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 5ο σε σειρά TEDxAUEB με θέμα “Mosaic”. Το πρώτο TEDx πανεπιστημίου στην Ελλάδα έχει ωριμάσει αρκετά και η διοργάνωση δεν ήταν τίποτα λιγότερο από άψογη. Εγώ (Θάνος) και ο Βασίλης βρεθήκαμε στην Τεχνόπολη για να παρακολουθήσουμε το συνέδριο μέσω Simulcast, αφού η NEOPERATIVA ήταν χορηγός επικοινωνίας. Ως ανήσυχα πνεύματα και οι δύο, ήμασταν αρκετά δραστήριοι στα Social Media εκείνη τη μέρα, για να μπορούμε και σήμερα να μοιραστούμε την εμπειρία μας. Φτιάξαμε λοιπόν το δικό μας “μωσαϊκό” από φωτογραφικές στιγμές, βίντεο και posts.

Βασίλης
Πρόκειται για ένα event που περίμενα με ανυπομονησία για διάφορους λόγους. Κυρίως επειδή έχω υπάρξει μέλος της οργανωτικής επιτροπής του TEDxAUEB το 2014, αλλά και γιατί είναι από τα πρώτα event που θα παρακολοθούσα ως χορηγός επικοινωνίας. Η αλήθεια είναι ότι το επικοινωνήσαμε καλά με τον Θάνο. Instagram, Twitter, Facebook, Live μεταδόσεις… της Παναγιάς τα μάτια! Και το επικοινωνήσαμε γιατί μας άρεσε πολύ, περνούσαμε καλά και θέλαμε να βγει προς τα έξω! Προσωπικά, με εξέπληξε ευχάριστα η συνέπεια και η απίστευτη τήρηση των χρόνων του προγράμματος. Με ενθουσίασε η ποιότητα και η σοβαρότητα της παραγωγής και της οργάνωσης. Με συγκίνησε ένας σοβαρός αριθμός ομιλιών. Με ανέβαζε η χαρούμενη και εύθυμη διάθεση των παρευρισκόμενων, και τα χαμόγελα της οργανωτικής επιτροπής. Και τέλος… με χόρτασε (!) ο τεράστιος όγκος από φαγητά, σνακς, αναψυκτικά, χυμούς, καφέδες και γλυκά που μπορούσες να βρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή στον χώρο! Φυσικά ανυπομονώ και για το επόμενο!

Θάνος
Δε θέλω να πω πολλά. Με κάλυψε ο κύριος παραπάνω. Ήταν μια άρτια οργανωμένη και πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση με πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι στο τέλος ρώτησαν τη γνώμη μας. Ποιες ομιλίες μας άρεσαν, τι μας έκανε εντύπωση και τι θα αλλάζαμε. Και φάνηκαν να ακούν αυτά που έχουμε να πούμε. Αυτό για μένα ήταν το πιο ωραίο κλείσιμο που θα μπορούσε να έχει αυτή η μέρα.

Το TEDxAUEB 2017 όπως το ζήσαμε.

https://twitter.com/ftale_duke/status/843040768310874115

 

 

One Comment

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020