Να δω σε ποιους θα πρωτομοιράζουμε τις 24 ώρες μας κάθε μέρα. Όλα ξεκίνησαν από το Snapchat. Και μπράβο του! Και θα πω και μπράβο που στάθηκε στο ύψος του και δεν εξαγοράστηκε. Αλλά και οι άλλοι δε θα κάθονταν στ’ αυγά τους. Instagram Story, Twitter και Moments και τώρα ήρθε η ώρα για το My Day στο Messenger. Όλα τα δημοφιλή Social Media έχουν πια επενδύσει σε μια νέα μορφή άμεσης επικοινωνάς: την 24ωρη.

Δεν είναι το πρώτο και μόνο χαρακτηριστικό που το Messenger δανείζεται από το Snapchat. Κατά καιρούς φαίνεται να μεταμορφώνεται σιγά σιγά στο δημοφιλές αυτό δίκτυο. Ένα παράδειγμα αποτελεί το snapcode που έχει και το Messenger σε μια μορφή. Προς το παρόν το My Day είναι διαθέσιμο δοκιμαστικά μόνο στην Πολωνία. Δε νομίζω να αργήσει βέβαια να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Φωτογραφίες, stickers και διάφορες άλλες επιλογές ανοίγουν μια συζήτηση με όλη τη λίστα των messenger φίλων σου. Φυσικά μπορείς να δεις ποιοι έχουν δει αυτό που ανέβασες καθώς κακά τα ψέματα: όλοι μας το τσεκάρουμε!

[bctt tweet=”Κοίτα να δεις που το My Day από το Messenger θυμίζει κι αυτό με τη σειρά του το Snapchat.” username=”neoperativa”]

Μετά το Instagram Stories που έχει ήδη κάνει χαμούλη και έχει στερήσει κόσμο από το Snapchat έρχεται ένα ακόμα χτύπημα από το Messnger. Με την εφαρμογή να είναι βασική για όλους τους χρήστες του Facebook, ο πόλεμος των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης παίρνει άλλες διαστάσεις.

Για να δούμε τι θα καταφέρει το My Day του Messenger σε παγκόσμια κλίμακα.

wersm-messenger-day-iphone

HT: WeRSM

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020