Ο g_lgs μας έχει δείξει ότι είναι ένας ανήσυχος δημιουργός. Συμβαίνει κάτι στην πόλη; Θα είναι μέρος του, όπως ακριβώς έκανε με τις μέρες του Open House. Δε συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο στην πόλη; Θα πετάξει το drone του και θα απαθανατίσει την όμορφη Αθήνα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Από την οπτική γωνία του ύψους.

Όλα αλλάζουν όταν αλλάζει αυτή η γωνία. Είτε αναφερόμαστε στη φωτογραφία και το βίντεο, είτε ακόμα και σε γενικές συζητήσεις μεταξύ μιας παρέας. Ο καθένας έχει τη δική του. Έτσι, ο κάθε δημιουργός λοιπόν βάζει τη δική του ματιά και τη δική του άποψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Εγώ προσπάθησα και του ζήτησα να πει δυο λόγια για τη βόλτα και την εμπειρία του να βλέπεις την Αθήνα από ψηλά. Η απάντησή του;

Βόλτα: Λέξη 1 – Πολύ, λέξη 2 – ωραία.

Εμπειρία: Λέξη 1 – Νέα, λέξη 2 – οπτική.

Κι ό,τι κατάλαβες κατάλαβες. Η λακωνικότητα είναι πολλές φορές καλλιτεχνικό χαρακτηριστικό. Πώς να το κάνουμε; Απόλαυσε τις φωτογραφικές στιγμές του, χαλάρωσε με την Αθήνα από ψηλά και σκέψου πώς θα ήταν να μπορούσες κι εσύ να πετάς.

Σκοπός είναι να ξεφύγεις από το άρθρο, ακόμα και για λίγο.

Αν κι εσύ έχεις παρόμοιες καλλιτεχνικές ανησυχίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και να τις δεις να δημοσιεύονται. Κι αν πάλι είσαι ένας δραστήριος δημιουργός, μπορείς άμεσα να γίνεις μέλος της δημιουργικής μας κοινότητας εδώ.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020