Είσαι στο σπίτι, περπατάς στο δρόμο, είσαι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αθλείσαι, παίζεις, χορεύεις. Το κοινό στοιχείο σε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες μπορεί να είναι η μουσική. Η μουσική που μπορεί να έχεις στα αυτιά σου να σε συνοδεύει σε καθεμιά από αυτές τις στιγμές. Για κάποιους αυτή η μουσική σε αποκόβει από το περιβάλλον. Αλλά για σένα αυτή η μουσική μιλάει με το δικό σου, εσωτερικό ρυθμό. Εκφράζει όλα αυτά τα συναισθήματα που έχεις ή θέλεις να έχεις. Και μπορεί οι διαφημίσεις της εταιρείας BOSE που θα σου δείξω να τρέχουν ήδη από τον Οκτώβριο, αλλά δεν μας νοιάζει. Σήμερα είναι Δευτέρα και η μουσική και το συναίσθημα θα μας βοηθήσουν να περάσει πιο εύκολα η εβδομάδα. Ετοιμάσου για χαμόγελο. 🙂

Νο1: Alive – ζωντανός. Φαντάσου ότι φεύγεις χαρούμενος από έναν σχολικό χορό με το πατίνι σου. Πέρασες τόσο όμορφα που το πρόσωπό σου είναι ήρεμο και γαλήνιο. Κωδική λέξη: Φιλί.

No2: Bliss – η τέλεια στιγμή ευτυχίας. Σχολή μπαλέτου, πονεμένα πόδια και η αυστηρή φωνή της καθηγήτριας χάνεται όσο δυναμώνει η μουσική. Κούραση ή κάτι ανώτερο; Κωδική λέξη: Κάθαρση.

Νο3: Hope – ελπίδα. Όταν όλα σε πονάνε αλλά εσύ ακόμα ελπίζεις. Ο πόνος υποχωρεί κι εσύ συνεχίζεις δυνατά. Κωδική λέξη: Δάκρυ.

Νο4: Young – νέος. Ο Larry Fitzgerald βιώνει μια στιγμή που του αλλάζει τη διάθεση. Με αφορμή το περιβάλλον και τη μουσική που παίζει στα ακουστικά του, νιώθει και πάλι παιδί. Κωδική λέξη: Χαμόγελο.

Η Bose με αυτή τη σειρά από βίντεο σου ζητάει να νιώσεις όπως πραγματικά θες, τη στιγμή που θες. Και είναι εκεί να σου προσφέρει την καλύτερη ηχητική ποιότητα για να σε βοηθήσει σε αυτό, με τα ακουστικά QuietComfort 35 II. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις τη δική σου μουσική και να αφεθείς στο συναίσθημα.

Είχα δίκιο; Σε βοήθησα να σκάσεις ένα χαμόγελο και να ξεκινήσεις όμορφα την εβδομάδα σου;

h/t: AdWeek

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020