Πριν κάποιο καιρό ο τοίχος μας στο Facebook είχε γεμίσει με όλους αυτούς που χρησιμοποιούσαν το Bitstrips. Την εφαρμογή που σου έδινε τη δυνατότητα να απεικονίσεις τον εαυτό σου σε μορφή κόμικ. Να πεις μια ιστορία και να συμπεριλάβεις και τους φίλους σου σε αυτή. Ύστερα το Bitstrips παρουσίασε το Bitmoji. Τα emojis που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε πια έχουν τη δική μας φατσούλα. Και πλέον έχουμε αυτό που μπορούμε να αποκαλέσουμε SnapMoji. Το όνομα που προκύπτει αφού συνδυάσουμε το διάσημο Snapchat με την εφαρμογή του Bitmoji.

$100 εκατομμύρια δολάρια έδωσε το Snapchat για το Bitmoji ακολουθώντας κατά κάποιο τρόπο τη στρατηγική του Facebook. Να αποκτά δηλαδή και να ενσωματώνει ότι θα μπορούσε δυνητικά να αποτελεί απειλή.

[bctt tweet=”Θες παραπάνω φατσούλες στο Snapchat; Που να σε θυμίζουν κιόλας; Δοκίμασε το SnapMoji!” username=”neoperativa”]

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Είναι το Snapmoji. Ο ήρωας που δημιουργείς στο Bitmoji μπορεί πλέον άμεσα να συνδεθεί με το λογαριασμό σου στο Snapchat. Μπορείς να το κάνεις κάνοντας log in από την αρχή μέσω της εφαρμογής ή αργότερα. Η διαδικασία δεν έχει αλλάξει. Διαλέγεις τα πάντα. Από το σχήμα του κεφαλιού, των φρυδιών και των μαλλιών καθώς και τα αντίστοιχα χρώματα. Μην ξεχνάς το σωματότυπο και την εμφάνιση αφού κι αυτά πρέπει να σε θυμίζουν. Υπάρχουν πάντα οι βασικές επιλογές αλλά και πολλές ακόμα, πιο θεματικές. Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία συνδέεις το αποτέλεσμα που προέκυψε με το Snapchat. Να θυμάσαι ότι στην εφαρμογή του Bitmoji μπορείς να δεις περισσότερα θεματικά αποτελέσματα και να τα μοιραστείς στα μηνύματά σου και με άλλες εφαρμογές όπως το Messenger ή το Viber.

bitmoji-me

Στην εφαρμογή λοιπόν, αφού τραβήξεις ένα snap, αριστερά από το “T” έχει το εικονίδιο για τα stickers. Η αμέσως επόμενη επιλογή μετά από τα “πιο πρόσφατα” είναι το Snapmoji σου. Μπορείς να πεις “Hello”, να πιεις χαλαρά το καφεδάκι σου, να κοιμηθείς, να κουβαλήσεις μια τεράστια καρδιά και πολλά ακόμα. Μπορείς δηλαδή να ντύσεις τα snaps σου πλέον με τον ίδιο σου τον εαυτό. Και γίνεται ακόμα καλύτερο. Βρες ένα φίλο σου που έχει κάνει το ίδιο και θα ξεκλειδώσετε μαζί τα friendmojis!

Snapmoji και η επικοινωνία σου γίνεται πιο παιχνιδιάρικη από ποτέ.

HT: Wersm

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020