Αν μπορούσα να πω μόνο μια λέξη για το συγκεκριμένο θέμα, αυτή θα ήταν “έπρεπε”. Μετά την είσοδο των Instagram Stories τον Αύγουστο, νομίζω ότι ο κόσμος περνάει πολύ λιγότερο χρόνο στο να δει τις φωτογραφίες στο feed. Άρα είναι όντως σαν η εφαρμογή να εστιάζει αλλού και να μετατρέπεται σε μια άλλη. Ευτυχώς, με μια τελευταία ενημέρωση, αυτό αλλάζει και πάλι. Κατεβαίνοντας στο feed, αν κάποιο προφίλ έχει πρόσφατο story, τότε η φωτογραφία προφίλ περιβάλλεται από το γνωστό κυκλάκι. “Έπρεπε” λοιπόν!

Μέχρι τώρα μπορούσες να δεις την ιστορία αυτών που ακολουθείς πάνω πάνω στην αρχική οθόνη. Επιπλέον, αν έμπαινες σε ένα συγκεκριμένο προφίλ που είχε πρόσφατο περιεχόμενο, θα μπορούσες να δεις μεμονωμένα αυτό το story. Τι γινόταν όμως όταν ήθελες να χαζέψεις απλά τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει όλοι αυτοί; Ή θα έβλεπες μαζεμένα τα stories ή θα έβλεπες μαζεμένες μόνο φωτογραφίες. Αυτό ακριβώς είναι που αλλάζει τώρα. Κατεβαίνοντας, μπορείς να δεις την ιστορία ενός προφίλ και μετά να γυρίσεις στο ίδιο σημείο που ήσουν και να συνεχίσεις. Έτσι γίνεται πιο εύκολο το να προσπεράσεις ιστορίες από προφίλ που δε σε ενδιαφέρουν τόσο.

Οι τελευταίες αλλαγές είναι διαθέσιμες στην έκδοση 10.14 για iOS αλλά και για Android.

Επιτέλους αρμονία ανάμεσα σε feed και stories!

HT: WeRSM

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020