Στη σειρά “Hidden in Plain Sight”, η φωτογράφος και καλλιτέχνης με βάση τη Νέα Υόρκη, Patricia Voulgaris, δημιουργεί εντυπωσιακές εικόνες που απεικονίζουν πορτραίτα σωμάτων σε αποδόμηση που κάνουν το θεατή να απορεί για την οπτική του. Καλύπτοντας διάφορα σημεία του σώματος πίσω από χάρτινα κομμάτια, οι εικόνες συνδυάζουν “χώρο, αντικείμενο και υλικό”.

Οι φωτογραφίες της Patricia Voulgaris έχουν εκτεθεί αρκετά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε μια δήλωση που αφορά την πρακτική της, η φωτογράφος λέει: “Η δουλειά μου επικεντρώνεται κυρίως στο συνδυασμό φωτογραφίας και γλυπτικής χρησιμοποιώντας την ανθρώπινη μορφή ως πλατφόρμα αντικειμενικά και μέσα από αντιπαράθεση, επίπεδα και πλαίσιο, με ενδιαφέρει η αποδόμηση και ο μετασχηματισμός μιας εικόνας με το αποτέλεσμα να είναι ένα χειραγωγημένο υβρίδιο”.

Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris Patricia Voulgaris

Πηγή: Ignant

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020