Αυτό το καλοκαίρι η νύχτα έπεσε στον κόσμο του Twitter. Μέσα στον Ιούλιο τα κινητά με λογισμικό Android είχαν τη νέα δυνατότητα του Night/Dark Mode. Ένα μήνα περίπου μετά ακολούθησε και το iOS. Έτσι, από τα τέλη Αυγούστου οι χρήστες του Twitter μπορούν να έχουν πιο ήσυχο το κεφάλι τους τα βράδια. Και να αφήσουν τη φωτεινότητα του κινητού τους ήσυχη.

[bctt tweet=”Η νύχτα πέφτει στο… Twitter #NightModeOn #MediaFeed” username=”neoperativa”]

Μια πολύ απλή δυνατότητα με μεγάλη χρηστική δύναμη. Στο Night Mode μπορείς να αλλάξεις το φόντο της εφαρμογής από λευκό σε σκούρο γκρι. Αυτόματα τα γράμματα του κάθε tweet γίνονται άσπρα για να είναι ακόμα ευανάγνωστα. Πώς το φέρνεις σε Night Mode; Απλά πατάς το κουμπί που αφορά εσένα και είναι πια ένας επιλογέας που τον ανοίγεις ή τον κλείνεις.

https://twitter.com/twitter/status/767759522437836800?ref_src=twsrc%5Etfw

Για να είμαι ειλικρινής, εμένα μου αρέσει σκούρο και τη μέρα! Δεν περιμένω το βράδυ. Γιατί είναι ωραίο να έχεις τέτοιες επιλογές εμφάνισης. Το βράδυ βέβαια η αντίθεση του λευκού κουράζει αρκετά. Οπότε ίσως πρέπει και άλλες εφαρμογές να σκεφτούν αλλαγές σαν κι αυτή (γκούχου γκούχου Instagram!). Αν το δοκιμάσεις, πες μας τη γνώμη σου με ένα σχόλιο.

Το Night Mode βοηθά στις δύσκολες ώρες που το Twitter παίρνει φωτιά!

HT: Wersm

Social Media: Απαραίτητα για την ψηφιακή παρουσία κάθε ατόμου αλλά και brand. Τα νέα τους είναι πολλά και συχνά και οι δυνατότητες τους αυξάνονται γρήγορα. Πρέπει λοιπόν να μένουμε συντονισμένοι! Ακολούθησε τη neoperativa στα δικά της Social Media κι αν χρειάζεσαι στρατηγική & πρωτότυπο περιεχόμενο για να ενισχύσεις τα δικά σου Social Media, μη διστάσεις να μας στείλεις μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020