Μεταξύ μας τώρα, όλες μας δεν αναζητούμε το δικό μας ήρωα; Τον ευγενικό και ευχάριστο, τον gentleman και αυθόρμητο. Όπα, είπαμε αυθόρμητο; Εδώ χρειάζεται μια σημείωση: Τον σωστά αυθόρμητο, τον αληθινό, τον εκκεντρικό χαρακτήρα που είναι αυτός που μας δείχνει χωρίς να χρειάζεται… ενισχύσεις. Και δεν εννοούμε φίλους και γνωστούς αλλά ενισχύσεις τύπου τρεις μπύρες παραπάνω κι αν πέσει στο τραπέζι και η πρόταση “ας πιούμε και κανένα σφηνάκι” τότε  μετά εκείνος είναι πολύ πιθανό να πέσει από την καρέκλα και εσύ να βρεθείς να τον μαζεύεις.

Η Heineken αφουγκραζόμενη την ανάγκη αυτή παρουσίασε τη νέα της καμπάνια, “Moderate Drinker Wanted”. Η καμπάνια είναι η τρίτη κατά σειρά, για την ενίσχυση του δεκαετούς προγράμματος υπεύθυνης κατανάλωσης που πραγματοποιεί η εταιρεία. Χρησιμοποιεί ως πομπό την επιρροή που μπορεί να έχει μια γυναίκα στο κοινό στόχο της και  στις επιλογές του μέσου καταναλωτή αλκοολουχών ποτών που πίνει και λίγο παραπάνω ξεφεύγοντας από τα όρια αποτελώντας έτσι κίνδυνο όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για τους γύρω του. Γυναίκες κάθε χρώματος, ηλικίας και συναισθηματικής κατάστασης τραγουδάνε για το δικό τους ήρωα που είναι κάπου μεθυσμένος (συνήθως δίπλα τους) αντί να περνάει καλά μαζί τους. Ένα δυνατό μήνυμα που συνδυάζει το χιούμορ με την υπευθυνότητα και κλείνει αισιόδοξα αποδεικνύοντας ότι ο “Moderate Drinker” υφίσταται και μπορεί να γοητεύσει.

Απολαύστε υπεύθυνα:

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020