Είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα γίνονταν διαθέσιμα τα Dunk Low που προέκυψαν από τη συνεργασία της Nike με τον Ολλανδό καλλιτέχνη, Parra. Περιμέναμε λοιπόν τις 26 Ιουλίου για να δούμε το γνωστό sneaker γεμάτο έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχήματα. Αυτά άλλωστε είναι και αυτά που χαρακτηρίζουν τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Έντονα χρώματα σε λευκό καμβά!

Αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου και του μπλε εμφανίζονται στο κομμάτι της γλώσσας του παπουτσιού. Το γνωστό και χαρακτηριστικό “ν”, γίνεται τριπλό, διαθέτοντας και τις 3 παραπάνω αποχρώσεις δίνοντας ένταση και βάθος στο πλαϊνό κομμάτι του παπουτσιού.

Το θέμα όμως δε σταματά εδώ. Γιατί για παράδειγμα εγώ δεν είμαι τόσο θαυμαστής του συγκεκριμένου μοντέλου. Μάλλον με άκουσαν λοιπόν, γιατί στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, προσαρμόστηκε ένα ακόμα λευκό sneaker. Η σιλουέτα ενός Blazer Low με αντίστοιχες αποχρώσεις και λεπτομέρειες, δείχνει φανταστική! Και εκτός από όσα έχω ήδη αναφέρει, όλο το εσωτερικό του sneaker είναι ντυμένο με αφαιρετικά σχέδια του Parra.

Και τα δύο αυτά sneakers είναι ήδη διαθέσιμα (δεν ξέρω για Ελλάδα τι γίνεται) και οι τιμές τους είναι γύρω στα 85$ για το Blazer Low και 100$ για τα SB Dunk Low.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πάντα μου άρεσαν τέτοιου τύπου συνεργασίες όπως αυτή του Parra με της Nike. Οδηγούν σε ξεχωριστά και ιδιαίτερα μοντέλα και πάντα είναι πολύ πιο “ελεύθερα” καλλιτεχνικά σε σχέση με τα μοντέλα της κανονικής παραγωγής κάθε brand.

Είναι λοιπόν να μην τα θέλει κανείς;

h/t: Hypebeast

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020