Κάθε χρόνο τα ίδια. Μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis που εντυπωσιάζει και συγκινεί. Μπορεί να σου φέρει μέχρι και δάκρυα στα μάτια. Εντάξει, φέτος ίσως να μη φτάνει μέχρι το δάκρυ. Αλλά σίγουρα σε εντυπωσιάζει και σε κάνει να χαμογελάς. Μια ακριβή παραγωγή που σε κάνει να σκέφτεσαι τα Χριστούγεννα κι ας είναι ακόμα αρχές του Νοέμβρη.

Κάθε χρόνο ο κολοσσός John Lewis δημοσιεύει μια διαφήμιση για τα Χριστούγεννα και τα δώρα που κάποιος μπορεί να κάνει την περίοδο αυτή. Δώρα που είναι κάτι παραπάνω από πρακτικά. Κάθε χρόνο οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Η διαφήμιση του 2016 λοιπόν, κόστισε 7 εκατομμύρια λίρες. Και φαίνεται. Υψηλής ποιότητας 3D γραφικά που απεικονίζουν τα ζώα – πρωταγωνιστές, καθώς και μοναδικής ποιότητας παραγωγή  στο βίντεο.

Πρωταγωνιστεί επίσης ένα τραμπολίνο. Η ιδέα της διασκέδασης στο τραμπολίνο δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Έχει ήδη εμφανιστεί σε διαφήμιση προηγούμενης χρονιάς ως μια από τις χαρούμενες στιγμές. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η χαρά που προσφέρει, είναι στο επίκεντρο. Όπου ακριβώς είναι και η εστίαση όλου του βίντεο. Σε ένα παιδί και στα ζώα. Συναίσθημα, μήνυμα και σχετικό hashtag (#BusterTheBoxer) συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σύνολο και φέτος.

Απολαύστε τη!

HT: The Toc

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020