Στο πλαίσιο της καινούριας της καμπάνιας #LiveThere, το Airbnb μας δείχνει εικόνες που μας κάνουν να θέλουμε να πάμε διακοπές. Ο λόγος που φαίνεται ο κόσμος να επιλέγει κυρίως το Airbnb είναι γιατί θέλει να ζήσει τη ζωή όπως οι ντόπιοι. Έτσι στην καμπάνια εμφανίζονται στιγμές διακοπών όπως πολλές φορές αποδίδονται και στην ίδια την ιστοσελίδα της εταιρείας τη στιγμή πριν την κράτηση. Τα στιγμιότυπα που παρουσιάζονται προκαλούν μια αντιπαράθεση ανάμεσα στο μαζικό τουρισμό και στο να ζεις μια εμπειρία στην τοπική κοινωνία όπως την προτείνει το Airbnb. Δεν είναι λοιπόν μόνο μια επίσκεψη… είναι ένα κομμάτι της ζωής μας, ακόμα και αν διαρκεί μόνο ένα βράδυ.

Το έξυπνο κομμάτι της καμπάνιας είναι το μόνο #LiveThere που προτρέπει άμεσα το θεατή να φανταστεί τον εαυτό του στην εικόνα που παρατηρεί άρα να του προκαλέσει τη διάθεση για διακοπές. Τα καταφέρνει φυσικά με ωραίες εικόνες από αξιοθέατα αλλά και από στιγμές της καθημερινότητας και της ανθρώπινης επαφής που συμπληρώνουν την εμπειρία διαμονής που προτείνει η εταιρεία.

Ενδιαφέρον όμως υπάρχει και στο δημιουργικό κομμάτι της καμπάνιας. Ενώ οι φωτογραφίες είναι ολόκληρες, το σημείο ενδιαφέροντος τονίζεται με τη χρήση πλαισίου που θυμίζει αποτέλεσμα polaroid φωτογραφική μηχανή. Έτσι τονίζεται ότι στιγμές σαν και αυτές αξίζει να κρατηθούν σε μια φωτογραφία ως ανάμνηση της εμπειρίας που ζει κάποιος εκείνη τη στιγμή.

Ζήστε εκεί λοιπόν μια διαφορετική εμπειρία!

airbnb-print-0b-900x1200airbnb-print-0-900x1200 airbnb-print-1-900x1200 airbnb-print-2-900x1200 airbnb-print-3-900x1200 airbnb-print-4-900x1200 airbnb-print-5-900x1200 airbnb-print-6-900x1200

Καμπάνιες σαν κι αυτή από μεγάλες εταιρείες μας κάνουν να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα. Να έχουμε μια πιο δημιουργική προσέγγιση σε κάθε δικό μας project που αναλαμβάνουμε. Γιατί εδώ στη neoperativa αγαπάμε το πρωτότυπο, δημιουργικό και αυθεντικό περιεχόμενο. Οπότε, αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο για το δικό σου brand, στείλε μας μήνυμα.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

The Storytailor | Thanos Kapranos | ©2020